dag 1

jag träffade Matilda på stationen kl.06.15 lagom pigga o glad! minns inte ens när jag var uppe så tidigt senast. tåget gick vid. 06.30, vi vinkade av alla på stationen o våran resa till Norge började.

 

våra väskor var så himla tunga så vi var lite nervösa att vi inte skulle orka vid våra byten. första bytet var i Katrineholm, allt gick bra förutom att vi höll på att dö för att väskorna var så tunga, men vi han med o det var ju huvudsaken.

 

nästa byte i Karlstad var däremot värre, när vi var på tåget så sa dom att vårt tåg var försenat så tåget till oslo stod o väntade på oss så vi var tvungna att skynda oss lite, när vi fått av alla väskor från tåget så var vi på spår 22 o vi skulle till spår 1!!!! PANIK. menmen, vi packa på oss alla våra väskor o började knalla bort mot spår 1. när vi kom till spår 20 så var vi helt slut o var redo att lägga oss på backen o gråta, men vi gick på vilja, sen när vi kom förbi spår 20 så stod det ett tåg där så Matilda frågade om det var långt kvar till spår 1 o då svarade hon, nae det är här! PUUH vilken lättnad. så när vi väl kom in på tåget så intog vi våra platser o efter 3 timmar så var vi framme…

 

väl framme så skulle vi bli hämtade utav våran hyresvärd på stationen vid kl 12.15 men ingen hyresvärd dök upp, så vi ringde o ringde men fick inget svar. sen när kl blev 13.00 efter en hel timmes väntan så ringer det på matildas mobil o då är det dom, som ville ringa o säga att dom inte kunde hämta oss för deras bil var full! så då fick vi gå igenom hela oslos station med våra tunga väskor för att ta en taxi, så vid kl 14.00 var vi äntligen framme.

 

vi satte oss o pratade igenom allt, för senare skulle hyresvärden komma tillbaka med kontraktet som vi skulle skriva på. vi tyckte att allt kändes bra, så lägenheten på 19 kvadrat blev nu vårt nya hem.

 

vi packade upp alla våra saker o somnade som stockar vid 21.00.

 

all vår packning.

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad mysigt det ser ut :)

2009-11-13 @ 10:53:46
URL: http://emeliesophia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0