mitt framtida bröllop.

hahaha, så himla BRAAA. sitter o garvar o tjuter samtidigt :) klockrent, så här vill jag ha det på mitt bröllop. så mina kära vänner är ni på ?


tomt.


dåligt.

guuuudars vad jag är dålig på att blogga. nu får jag ta o skärpa till mig för hundra elfte gången, hehe :) nu är det bara nio dagar kvar tills jag flyttar hem, o jag är så glad. gud vad jag saknar alla där hemma. när jag kommer hem ska jag göra ALLT ! finns så mycket jag vill göra när jag kommer hem, låter kanske konstigt men så är det.

tåget hem nästa fredag går kl. 07.25 o jag är hemma i  norrköping kl. 13.30. då ska jag möta jessica på stationen, kanske linn om hon inte jobbar.. då far vi hem till mig o hämtar o lämnar av lite grejer, sen MÅSTE jag åka upp o säga hej till farmor, saknar henne nått så enormt mycket, hon är världens finaste människa som alltid stöttar o hjälper mig ialla lägen o då menar jag verkligen ALLA. du är bäst. :)
efter det åker vi hem till jessica o gör iordning oss, sen åker vi ut till skärkind där vi ska fira min kära majlis som fyller 18 år, vilken dag ! längtar så himla mycket, men snart är jag där. ska bli så kul o träffa alla igen, WIWI.

justdet ! kolla vad jag gjorde för ett tag sen. ibland är jag allt för busig.

mobiltema.

varje dag som går så blir man bara mer o mer faschinerad över hur mycket matilda kan. hon är duktig den där tjejen asså, hon kan galet mycket, o jag försöker hänga på o lära mig utav henne. :) igår så satte vi oss o gjorde ett tema till min mobil, matilda gjorde allt joförsig, jag sa mest bara hur jag ville ha det o så här blev det :) vårigt o fint.



vi ska fixa till det sista någon dag, o jag hoppas på att vi kan göra fler ! hon är GRYM hon den där matilda :)

solglasögon.


solglasögon.

titta vad jag har gjort ! :) tyckte att dom blev rätt fräna ändå.



mat & film.

i måndags blev jag o matilda hem bjudna till fredrik på mat ! vi träffades för att handla maten tillsammans, vi bestämde oss för att vi skulle laga mossaka. sjukt jäkla gott. lätt det godaste vi har ätit på mycket länge :) fredrik är ju kock så att maten skulle bli god var inget jag tvivlade på, men så god som den blev kunde jag inte ens föreställa mig ! så duktig är han min kära vän. till hade vi en stor sallad, men ALLT gott i. avokado, majs, pinjenötter, tomat, sallad, majs, gurka, fetaost, oliver o massa annat gott, på hade vi en jättegod salladsdressing. till maten kollade vi på alvin o gänget 2. så söt film, men ettan var mycket bättre, men det brukar ju oftast vara så.

igår hände sjukaste grejen på MYCKET länge men det tänkte jag att jag skulle blogga om senare. :)

RSS 2.0