.


gråter varje gång.

varje gång jag kollar på det här klippet så gråter jag som aldrig förr, kan verkligen inte rå för det. det är så himla fint. o celine dion vilken fin männsika ! kolla på celine vid 4.28 ungefär, varje gång jag ser det så börjar jag gråta som mest, bara för att man ser hur imponerad celine blir utav den 16 åriga flickan som är en sån stor talang o vilken begåvning.


skärpning från min sida.

jag kommer aldrig på nått att skriva längre så det är därför jag är så dålig på bloggandet just nu ! igår var vi inne i stan en sväng efter jobbet. vi handlade massa kul grejer på rean, kan ju säga att rean här är mycket bättre än hemma. kom hem med ganska mycke grejer faktiskt. 5 tröjor, 1 par cykelbyxor, 1 par harembyxor i paljett, 1 par solbrillor, känner mig nöjd med allt o har ingen ångest över att jag gjort av med pengar, eftersom att allt var så billigt ! bra jobbat jullan.

matilda slutar vid 16.30 så då ska ja ha maten klar tills hon kommer hem, sen ska vi åka ner en sväng till stan idag igen ! kanske hittar jag något mer kul som får följa med mig hem.

skön låt.



skönaste låten på länge, jag o matilda drömde oss bort till thailand igår, vi såg oss själva ligga på stranden, med en varsin iskall cider i handen o stekande sol. hur underbart ? längtar så att vi håller på å dö. vill bli brun o bara kunna leva livet där nere. men bara att stå ut, inte såååå långt kvar..

enbart för saras skull!

eftersom att det bara är sara som har erkänt att hon tycker att det är tråkigt när jag inte bloggar, så fick hon min rubrik idag! så här kommer det ett inlägg sara :)

har inte alls gjort mycket, utan det ända vi gör är att jobba, vilket inte är så konstigt eftersom att vi är här utav den anledningen. ärsh så mycket jobbar vi inte, vi jobbar på våra dagis som vi trivs jättebra på! annars när vi kommer hem kollar vi mest på ph o herre på täppan som vi mest kollar på för att ha nått att göra, vi är ute o går ganska så mycket också, vi har gjort ett "ut o gå" schema. så varje gång vi har varit ute o gått så får vi kryssa på schemat, vilket gör att vi bara oftare o oftare vill gå ut o gå för det är ju så himlans kul o kryssa !

nu framöver blir det att fortsätta att jobba. imorgon kommer matildas kompis sara hit, vi ska fylla i ett skattepapper, för dom jäklarna hade dragit 50 % skatt, eftersom att våra skattekort bara räckte för 2009, vilket inte vi visste, så då passa dom på o dra av pengar så att vi inte fick lika mycket som vi skulle få, BLÄÄ. sen ska vi åka ner till stan, jag ska köpa hårfärg, dags att färga utväxten som är gräslig.

söndag blir det som vanligt en så kallad "vilodag" allt är ju stängt här på söndagar så finns inte alls mycket att göra, men det kan ju vara skönt o ta det lungt o ladda inför en jobbar vecka.

o ikväll blir det som vanligt tacos, det ända vi tjatar om i veckorna. åh vad jag längtar till tacosen på fredag ! för övrigt vill jag bara säga att jag trivs så himla bra tillsammans med matilda, hon är bästa tänkbara sambon.

så sara, hoppas du kände att du fick utav nått av mitt "intressanta" inlägg. härdan efter kommer du alltid att vara min bästa o trognaste läsare ! hihi :) PUSSPÅDIG ♥

veckosallad.

nu står matilda o gör veckosallad. det är precis vad det låter som, en sallad som ska räcker i en hel vecka. man skär upp det man vill ha, vi gör efter receptet, sen blandar man vinäger, olja o socker o kokar upp det. sen låter man det svalna o så häller man det över salladen. bara för att den ska hålla sig i en vecka liksom. vi tycker om den jättemycket o så slipper vi stå o skära sallad varje gång vi ska äta mat, vilket är poängen med den här salladen. o jag lovar att den mängd socker som är i är inte onyttig, tro mig jag har pratat med min dietist.



LimpBiskit.

tack för att du finns, känns mycket bättre nu när jag har pratat med dig i skype i mer än 1 timma. bara att få se dig o höra din röst gjorde att jag mår mycket bättre. du är en sån underbar person som får mig att må så bra. det räcker med att jag ser dig så blir allt genast mycket bättre, du behöver inte säga någonting jag vet att du förstår mig. ♥


en dag som denna.

en dag som denna skulle jag bara vilja kunna hoppa över. det finns verkligen inget att göra, jag längtar hem, vill vara med mina underbara tjejer, som jag saknar hur mycket som helst. det blir inte bättre utav att jag vet att jag kommer missa min bästa väns 20 års fest o det gör ONT. vill inget hellre än att komma hem då. men jag är ju här utav en anledning o det är ju att jobba, så då får jag väl ta den smällen, fast att jag egentligen inte vill.

mina tjejer är bäst, jag älskar er. ni är finast i världen. ♥




lyssna.

här är den låten som jag, lottie, jessica o linn dunka innan vi åkte till nyårs festen :D KLOCKREN.



dagens datum 9/1.

idag ska vi träffa matildas kompis sara. hon bor en bit utanför oslo, så vi ska åka in till stan o möta upp henne sen, så ska hon följa med oss hem. får se hur dagen o kvällen slutar, sånt som märks. ska bli kul att träffa henne, hon är tydligen ifrån blacka, har fått för mig om att hon kan vara syster med en som jag har träffat några gånger, så det ska jag ta reda på sen :)! spännande, heheh..

nej nu ska vi ta o göra i ordning oss o dra ner till stan sen vartefter.

WIWI.

bara för att jag har världens coolaste hörlurar! dom fick jag utav bror o lottie i julklapp, gissa om jag blev glad, JA det blev jag :)

så här såg jag ut när jag gick till jobbet i morse.


innebandy.

våra kära killar har skaffat sig ett korpen lag, fc beivers som dom nu väljer att kalla sig! som ni vet så är ju jag i oslo så jag har missat varendaste match, o jag tycker att det är så himla tråkigt, för jag älskar att kolla på sånt, mysigt o spännande, kanske låter konstigt men jag gillar verkligen det. vilket betyder att jag kommer bli en riktig "fotbollsmamma" :) men nu när jag var hemma så hade jag sån himla tur för dom spelade en match på lördagen. så tog lite kort som jag tänkte lägga upp så att ni får se hur snygga våra killar är! vann gjorde dom även denna match :) HEJA.



nahe.

om man skulle ta tag i bloggandet igen kanske. som ni säkert vet så var jag hemma över jul o nyår, vilket var UNDERBART! julen var mysig o nyår var perfekt :) vilken lyckad kväll, den kommer jag kunna leva på länge.

dagen innan nyår sov jag hos john o lottie. jag o lottie skulle självklart brunspraya oss, så vi skulle se solkyssta ut till nyår. man känner sig en aning mycket fräshare när man är brun, ursh gillar inte att vara blek, inte min grej så att säga. hahah, fy farao va kul vi hade, garvade så jag tjöt, vilket jag oftast gör när jag är med laaarii (lottie) hon är för goo :) lyssnade på klockrenaste låten o satt o tagga inför nyår. vi kollade även på victoria secret, o det fick oss att spy på oss själva, john lär ju ha stängt av öronen efter ett tag, så mycket som vi satt o tjabba. så nu blir det ingen mat för min del härdan efter :)

nyår. jag o lottie gick upp skapligt, för vi skulle vara hos jessica vid 12.00, men så blev det inte för john låg o sov o det var han som skulle skjutsa oss, o han är inte direkt lätt att väcka så runt 13.00 kom vi till jessica. (linn åkte med oss) då snacka vi skit lyssna på musik, kolla kläder, o massa annat. sen satte vi igång o gjorde i ordning oss. jag sminkade alla tre så jag hade o göra men jag ÄLSKART! ska inte jag utbilda mig till make up artist så är det sjukt. AJA.
vid 18.00 var det dags att äta, det blev det wook. sen satte vi igång o dricka på "riktigt" körde freeman, o jessica vara ganska så körd, hhah :) john kom o hämtade oss vid 19.45 så då var det bara att sätta på sig party brillorna som jag tror dom flesta utav er har sett, o åka till festen. där var det massa underbara vänner som jag längtat efter så mycket. kvällen satte igång o mer o mer folk ramlade in i lokalen. det var GALET. åh va kul det var :) kvällen slutade för min del kl 05.15.. tack för en klockren kväll.

nyårs bilder.


RSS 2.0