hemfärd.

har precis packat o tvättat klart allt, så nu sitter vi här klara o väntar på att åka! ska bara slänga i oss lite mat, sen så åker vi ner till stationen. vi åker i tid tänkte vi så att vi hittar rätt, förstå om vi skulle missa tåget, PANIK!
tåget går vid, fyra ungefär o vi är hemma vid halv tio. då kommer persiikoon, så då ska jag krama henne massor,
sen ska jag åka hem o sova i min egna säng! :) underbaaart.

nästa gång jag skriver är jag i sverige. HARE!




akon.



det här kan vara världens bästa låt! blir aldrig trött på den.

knäck.

snart ska jag o matilda gå bort till kiwi (hawaii) o köpa grejer så att vi kan baka knäck. känns som att det var evigheter sen jag bakade knäck, kommer inte ihåg hur man gör, men ska nog inte vara så svårt. vi ska vänta tills det blir mörkt ut, så ska vi tända ljus o sätta på julmusik :) hoppas att man kan få lite julkänsla för det kan man aldrig få för mycket av!
nu ska jag gå över o sätta mig hos matilda så ska vi göra lite blogg design!

hörs sen säkert ! :)

så söt.

hittade det här klippet på ericas blogg. han är ju för söt, så jag var tvungen att lägga in klippet här så att ni också kan se :) man kan ju inte sluta o lee när man ser honom!


galet.

sitter hemma i lägenheten o lyssnar på massa bra musik! finns nästan inget annat som kan få mig att bli så glad som jag blir när jag lyssnar på musik! förutom min kära vänner såklart. fast det är joförsig olika glädje. men det var inte det jag skulle skriva om. utan nu när jag sitter här o lyssnar på bra musik, så kan jag inget annat göra än att längta så himla mycket till nyår! GALET är ordet. vi kommer ha så himla kul, jag tror att vi alla behöver en stor fest så att vi kan släppa allt, umgås med våra bästa vänner o bara ha så kul som vi kan, när vi är med varandra.. ni är bäst!
nu vet jag vad jag ska ha på mig på nyår också, amalia som hjälper mig att sy, skickade en bild, herrom dagen! o jag blev så himla glad, för det jag såg var mer än perfekt, o precis så som jag ville ha det ! LYCKA. tack så mycket för hjälpen, du är så otroligt duktig.


på tisdag åker vi hem, ska bli så skönt att få träffa alla igen. 

det förändrade mitt liv.

för nästan exakt fyra månader sen, fick jag ett besked som ändrade hela mitt liv. i just denna stund när jag fick reda på det så tog jag det så hårt, det kom som ett slag i magen. varför just jag ? jag hade så otroligt svårt att inse att jag hade fått det, jag vill bara nypa mig själv i armen o vakna upp ur en dröm. min doktor sa en mening som sitter som inristat i huvudet på mig, den meningen o dom orden har hjälpt mig många gånger. det är många som tycker att jag har tagit det här så himla bra! men innerst inne så har jag inte det, jag har jättesvårt att acceptera det här. men det är ju nästan ingen som har frågat hur jag egentligen mår. jag hade bestämt mig för att aldrig skriva om det här i bloggen, men dom senaste dagarna har jag inte alls mått bra, det har varit jobbigare än någonsin. vissa dagar in ser man att det här är nått som jag alltid kommer att leva med, o det är det som är så jobbigt. men jag ska klara det här, jag vet att jag kommer klara det här ! jag får tänka positivt, det kunde ha varit värre.
det var skönt att få skriva av mig lite, ni får tycka vad ni vill.

.

imorgon kan man säga att det är en vecka kvar till julafton! :)

dikt.

Min jul ska vara kul
Min jul får inte vara ful 
Som påsken den är gul
ska min jul vara kul
och snön den ska vara vit
är den gul har någon pinkat på den.
Kanske en h-hund...


sunes juldikt! svår slagen.

hur snyggt är det inte ?

"han rör sig underbart även när han går!"


bloggdesign.

jag o matilda har hjälpt alex o alex med deras bloggdesign, den blev as snygg! vi fick fria händer, så det var kul! dom verkade gilla den o det är ju huvudsaken :) gå in o kolla vettja.

http://imwithalex.blogg.se/

ola svensson.

han kan vara världens snyggaste kille! sjunga kan han också, o spela fotboll, o DANSA! kan det bli bättre ? NEJ tror inte det.
kolla på den här bilden hur snygg ? as snygg! :)


calle är kung.


vinnar låten är mycket bättre med calle !

kenzas blogg.

matilda satt o lekte lite i photoshop herrom dagen o det slutade med att hon gjorde en bild till kenzas julklapps kalender. den blev superfin, så matilda skicka den till kenza, fick svar att hon gillade o att hon absolut skulle använda den. igår när vi kollade såg vi matildas bild! andra gången nu, matilda är klockrent duktig på photoshop, min idol! :) haha. här ska ni få se en bild på den.
en passande lucia bild.

du.

det hela måste ha börjat för ungefär ett  år sen, du addade mig på msn men jag visst inte vem utav er det var, men jag frågade o fick svar. så vi skrev till varandra varje dag i flera veckors tid, det blev som en vana till slut! hörde man inget ifrån dig så kändes det konstigt! flera gånger har du fått mig på andra tankar genom att bara skriva hej! du har fått mig att mått bra när jag mått skit, flera gånger har du gjort det omedvetet! man vet vart man har dig, diggar dig till tusen! hoppas det inte låter konstigt, men det känns tryggt att ha dig. :) ingen, verkligen ingen kommer någonsin få veta vem du är! lycka till imorgon, vet att du kommer äga!


dröm.

det vore en dröm att kunna få bjuda med dig, men jag ska kämpa för att få med dig! det är du så värd.

stan.

nu har jag köpt julklappar till linn, john & lottie :) känner mig nöjd, speciellt med johns julklapp vill ge den nunu! köpte två par leggings till mig själv, var bara tvungen kunde inte stå emot, har även köpt en liten grej till majlis också, juliahjärtamaja. nu sitter jag o dricker lite cider. så säger bara SKÅL! från oss här i norge. 

idol.

jag som hejade så himla mycket på calle! han är ju för goo, skulle jag träffa honom skulle han få en stor kram bara för att han är så söt. :) visst erik är grymt duktigt men jag ville hellre att calle skulle ta hem segern. men jag vet o hoppas att han kommer lyckas ialla fall. HEJA CALLE
.
snart ska vi göra iordning oss o dra ner till stan, LINN jag ska köpa julklapp till dig idag, nyfiken nu ?
justdet, igår hade heab sitt årliga julbord o eftersom att john o ante jobbar där så blev linn o lottie med bjudna, så vid nio igår kväll så ringde dom till mig på skype o gissa om jag blev glad, dom gjorde min kväll! :) hihi, så himla söta var ni 
hoppas att ni fick en klockren kväll med mycket dans o alldeles för mycke dricka! ;D haha.

lyckorus.


fredag!

nu sitter jag här klar o ska snart gå till bussen, idag ska jag vara på ett dagis som heter barnashus, vad där igår med. fast idag ska jag vara på en annan avdelning. idag ska dom ha lucia tåg, men det missar jag, för jag börjar inte förns nio o då har det redan varit!

ÄNTLIGEN! fredag. slutar vid halv fem o då ska jag åka hem direkt o ställa mig o laga tacos tills matilda kommer hem. tacos varje fredag, :) o imorgon ska vi in till stan o köpa julklappar, jag ska köpa till linn, john o lottie. hoppas jag hittar något bra!

hörs sen säkert.

mamma&ewa.

loggade precis in på min blogg o så fick jag syn på att min gudmor hade kommenterat mitt inlägg om nyår, det inlägget där det stod att jag inte vågade ge mig på att sy mina kläder själv. men efter att jag läst detta så vart jag lite sugen. men som tur är så har jag redan fått hjälp, så det här ska jag ha i åtanke till nästa gång.
är så himla glad o tacksam över att ni tog kontakt med mig o john igen. känns så skönt att ha er vid våran sida!

min mamma kallades för Lillis. 
Ewa om nyår.:
Jag kommer att tänka på ett år när Lillis & vi var bjudna på nyårsbal. Vi skulle minsann sy våra egna klänningar (hade inte råd att köpa några dyra....) Vi laddade och skulle sy våra klänningar en fredagkväll och för att komma i lite feststämning drack vi lite Bianco under kvällen. 
När kvällen och Biancon var slut var vi helnöjda! Nästa morgon ringde Lillis till mig och skrattade:- Ewa en av mina ärmar är ut och in! 
Vi fxade till Lillis klänning och jag tror vi hade roligtast på balen!
....du ser det kan vara värt ett försök att sy klänningen själv bara men gör det i trevligt sällskap

Kramisar Ewa..

22:e december.

är datumet då vi åker hem! ni tror säkert att jag vantrivs här o det ända jag vill är att åka hem, MEN så är inte fallet. jag trivs här hur bra som helst, allt är bra, okej det skulle kunna få vara lite billigare, för det är sjuktdyrt här.
känner bara att det ska bli så skönt o komma hem o ladda lite nya batterier, vi har haft så mycke motgångar o otur så att komma hem till jul o nyår känns så himla skönt. tåget går vid 15.49 o vi är framme i norrköping vid 21.26, hem ljuvahem. :)

ska bli så skönt att träffa alla, låter som att jag har varit borta i flera år, men jag är inte van att vara hemifrån så här länge.

lycka.

för mycke fritid.

herrom dagen när jag o matilda satt o läste kenzas blogg så såg vi att hon skulle ha en julkalender i år igen. så hade hon skrivit att hon ville ha hjälp med en bild, hon ville att man skulle ta en bild på henne o sätta på henne en tomteluva o lite andra julsaker, det stod använd fantasin! så jag sa till matilda vi gör en, för hon är ju as grym på photoshop. så det slutade med att vi satt o gjorde en bild. matilda gjorde det mesta, men vi hjälptes åt att komma fram till hur det skulle se ut. det blev tre olika för vi visste inte vilken vi skulle välja. vi skickade bilderna till kenza. o idag när vi kollade så hade hon använt sig utav våran bild. HAH, vilka nörda.. :)

här ska ni få se dom. hon tog våran andra favorit! vilken gilla ni bäst ?


smink.

det blev som jag trodde, blev sugen på att sminka mig. så nu ska ni få se bilder. ett problem bara, jag sminkade en lila sminkning som inte blev bra på bild, men lägger upp den ialla fall. den andra är grön, färgerna är mycket starkare i verkligheten.

den gröna.


den lila.









dag 34.

nu har vi precis ätit frukost, i bakgrunden har vi julmusik på, MYS! börjar känna att julkänslan börjar smyga sig på. önskar att vi hade lite mer julpynt här hemma, men det är för dyrt att köpa här, men helgen innan vi åker hem så ska vi ha julbak! då ska vi baka pepparkakor o massa annat, vet inte vad än. men nått ska vi väll kunna hitta på.

nu sitter jag o kollar ut genom fönstret o ser massa vit snö falla ifrån himlen. snö ger mig massa julkänsla, en julafton utan snö är inte samma sak som en julafton med snö. älskar snö.

idag skulle vi gått till banken o fixat norskt bankkonto, men självklart så är alla bankar stängd idag! SHIT hur ska vi hinna fixa det nu då ? får ringa till farmor, så får hon ge mig lite goda råd. hon är bäst på det.

om jag blir allt för rastlös så ska jag nog ta o sminka mig med ögonskugga. SÅKUL! kanske tar o lägger upp
bilder lite senare, om det blir bra vill säga. inte säkert.


smink.

jag satt här förut o var rastlös o eftersom att jag älskar smink så tänkte jag, ärsh jag testar lite ögonskugger. så nu har jag sminkat mina ögon på två olika sett, så nu ser jag ganska rolig ut! blev ett öga som är svart o silvrigt o ett som är svart o lite guldigt. tog kort inte dom bästa, men ni kanske ser lite ialla fall.


här är det svarta o guldiga.


här är det svarta o silvriga.





idag är en "sån" dag!

idag är en sån dag när allt bara känns träligt o jobbigt, just nu vill jag bara åka hem! saknar er där hemma hur mycket som helst, känns så skönt att jag o matilda åker hem över jul. tänk om man varit tvungen o jobbat, då hade jag gråtit stora krokodil tårar, tänk om jag suttit här själv över jul. URSH.
ska bli kul att fira nyår hemma också, med mina absolut bästa vänner. då ska vi röja gärnet! längtar..
kommer nog kännas tomt utan matilda, är så van att vara med henne varje dag nu, jag kan inte ha en bättre sambo än henne, hih :)

här kommer lite bilder på min underbaringar!
linn så kallad limpbiskit! <3

jessica så kallad, kristina o så självklart persiikoon <3


maja så kallad majlis <3


lottie så kallad laarii <3


lisa så kallad lisen <3


john så kallad bruush, o jonny b good <3


sabina så kallad sääbajna <3


jossefine så kallad josse <3

och självklart alla ni andra, men er har jag inga bilder på. det här är absolut ingen rangordning så ni vet !
ni alla är underbara på ert egna lilla vis. vad vore jag utan er, inget ?
LOVEYOU.


RSS 2.0