HEDE!

förra fredagen åkte vi upp två nästan fulla bilar upp till hede! vi startade våran resa strax efter 10.00. resan upp gick bra o vi var framme runt 19.00. just det!!! en kul grej som vi såg var massa renar som stod mitt på vägen. dom var så himla söta, mycke sötare än vad jag trodde.
när vi kom hem till malin o marica, så var inte dom hemma, för dom jobbade. så vi packade in våra väskor o kollade runt lite. mysigt o stort hus. sen kom dom hem, då fick dom sina presenter. utav oss som åkte upp fick dom massa alkohol! dom blev nöjda :)

sen åt vi och tog oss lite vin. det satt fint efter en så lång resa. vi körde charader o satt o prata, super mys!
haha, bästa var nog dannes lady gaga o crilles säl. dog nästan utav skratt då!
sen blev klockan dax för läggdax. jag, malin o sabina låg o mös i ett rum.

på lördagen vaknade vi upp till ett fantastiskt väder. vi åkte in till vemdalen o handlade mat till kvällen. det blev stor kok till alla 10 personer. det fick blev tacos. sen när vi kom hem till huset igen, stod vi ute i solen o hade det sjuktskönt! fan vad jag skulle vilja bo sådär ibland, massa minnen från när jag var liten ploppade upp i mitt huvud. o det var inga dåliga minnen :)

sen började vi göra iordning oss inför kvällens fest/maskerad. temat var röda mattan/tv-kändisar. jag var missy elliott (så gott det gick) bara för att hon är så fett cool! vid 19.00 bestämde vi att alla skulle vara klara, så då körde vi all in med drickan. 20.00 kom taxin o hämtade oss. sen var kvällen igång. jag hade så sjuktkul, utav det jag minns, höhö!

söndagen vaknade man upp lagom pigg, jag mådde som jag förtjänade om vi säger så! bilarna tillbaka till norrköping rullade iväg starx innan 13.00 o var hemma strax innan 21.00 hem resan var seeg asså! men men, efter några felköringar så var vi hemma.

TUSEN TACK FÖR ER SJUKTBRA HELG!



JAG SLOG TILL!

om jag passar i dom eller inte det skiter jag i! men jag tänker glida runt i dom ialla fall!


RSS 2.0