fredag.

idag ska jag bara vara hemma hos john o lottie, ska städa iordning o gör fint tills dom kommer hem :) sen ikväll ska jag hem till familjen frisk o äta mat, ska bli mycket trevligt. sen drar jag o matilda hem till jessica där det blir förfest, med bodil som kommer på besök ifrån norge o så har hon tagit med sig två söta norskor mari o eline som vi täffade ett par gånger när vi bodde i norge, ska bli kul o träffa dom igen :) sen drar vi vidare till hugo o fira min kära vän bengan, som fyller 20 år imorgon. jag känner på mig att kvällen kommer bli galet bra :D

SKÅL GOTT FOLK !

lista.

Hur gammal är du om fem år? 24
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? lottie, linn, jessica o bror :) 
Hur lång är du? ca 167 cm, var det inte så matilda ?
Vilken är den senaste filmen du sett? alice i underlandet 3D
Vem ringde du senast? till jessica. 
Vem ringde dig senast? linn, kunde inte svara dock.
Hur löd ditt senaste sms och till vem? vi hörs imorgon typ, o det var till linn :)
Vilken ögonfärg har du? blå.
När vaknade du idag? 09.00 ungefär.
Vilken är din favoritjulsång? ääh, stad i ljus med tommy körberg, heheh. 
Vilken är din favorit plats? oj va svårt, nära någon jag tycker om. 
Vilken plats föredrar du minst? skolor, hatar skolan. 
Var tror du att du befinner dig om tio år? oj va svårt, man vet aldrig, hoppas jag befinner mig någonstans där jag aldrig någonsin kan tänka mig att det är. 
Vad skrämde dig om natten som barn ? massa olika konstiga saker. 
Vad fick dig verkligen att skratta senast? haha lottie o john tror jag :) 
Hur stor är din säng? 1,05 tror jag. 
Har du stationär eller bärbar dator? bärbar. 
Sover du med eller utan kläder på dig? olika, beror på hur varmt det är, hehe jessica jag härmade dig. 
Hur många kuddar har du i sängen? 2 st.
Hur många landskap har du bott i? har ju bott i oslo också, så räknas det som ett landskap så blir det ju 2 st.
Vilka städer har du bott i? norrköping o oslo.
Föredrar du skor, strumpor elr barfota? barfota :)
Är du social? ja det är jag väll.
Vilken är din favoritglass? ben & jerry´s 
Tycker du om kaffe? yes box, mest latte!
Vad dricker du till frukost? dricker sällan nått till frukost, men oftars jos, hahah (kolla stavningen) hej jag heter julia o jag är sämst på o stava ;D 
sover du på någon särskild sida? vänster sidan är en favorit. 
Tycker du om att Mysa/Kela? absolutli. 
Vill du ha barn? verkligen, kan inte tänka mig ett liv utan barn
Vilket är ditt favorit program på tv? bella&tyra show är bra :)
sover du med gosedjur? japp, jag sover nästan jämt med frasse.

sol.sol

idag ska jag träffa matilda, längesen vi sågs nu. så ska bli jättekul o få träffa henne o prata av sig lite. vi ska luncha o så ska vi äntligen få byta våran tragus percing, vet exakt vad jag vill ha för smycke :D underbart väder idag med, så det blir väll en lunch i solen, matilda du har inget att säga till om, idag sitter vi ute, ta med dig brillorna :) hehe.

ikväll står det som vanligt simning på schemat, jag o lottie är grymma :D

ge mig sommar

TACK !

vilken klippa.

höll på att få panik här nyss, skulle installera min dosa till min internett bank, men det gick verkligen inte. jag har verkligen inget tålamod, satt här o skrek o tjoade förut. sen så tog lottie tag i det o fixade till det utan problem, så jäkla bra på allt :D tack för hjälpen bästa du, lottie duveborn vilken klippa o sambo.


badmössor.

vill bara säga det att badmössa är sjukt snyggt :D vistelsen på badhuset var helt sinnes sjukt rolig idag, skrattade så jag tjöt låg nästan dubbelvikt på marken, o klarade knappt av att simma ! orkar inte skriva vad det var som var så kul, men kul var det ialla fall!


alice i underlandet.

nu är jag hemma ifrån bion, filmen var jättebra, så himla coolt med 3D. fattar inte hur det funkar, blir så irriterad när jag inte fattar sånt, man tänker o tänker men ändå kan jag inte förstå hur det funkar, men men det går ju inte att fatta allt, höhö ;D nu är det snart dags att sova.

imorgon ska jag äntligen träffa min älskade farmor, får se vad vi hittar på. jag vill bara vara med henne spelar ingen roll vad vi gör, alltid lika mysigt o vara med min farmor, hon är BÄST ! på kvällen blir det nog att hänga med min kära persiikoon :) alltid lika mysigt det med. GODNATT.

9/4-10

just nu sitter jag hemma hos persiikoon, snart kommer hennes kusin erica hit, då ska vi luncha tillsammans :) ska bli kul o träffa erica har inte träffat henne på evigheter. sen kommer linn efter att hon har jobbat då ska vi gå på bio, vi ska se alice i underlandet i 3D ska bli tufft :)
imorgon har jag inget planerat, så får väl se vad som händer lika så söndag, jag hoppas på en lugn helg, längesen nu ! roligare än så här blir det inte, hehe :D

zorro

nu sitter jag o busar med zorro mitt lilla hjärtegull. han är full utav bus, men nu ser han ut att somna snart. han är världens finaste kisse, en riktig liten goding. det är jessicas lilla sötnos, han kom hit i onsdags o han verkar trivas jättebra :) här kommer en bild på godingen.


RSS 2.0